Bed and Breakfast De Berk Middelburg

Bed and Breakfast De Berk Middelburg is gelegen net buiten het centrum van de mooie stad Middelburg aan de Koudekerkseweg 11 (zie kaartje hieronder). Hier vandaan kunt u Walcheren prima verkennen, per fiets, per auto of met openbaar vervoer. Middelburg heeft veel te bieden voor liefhebbers van historie, maar ook winkelen is er zeer plezierig en er zijn vele terrassen en eetgelegenheden. De badplaatsen op Walcheren zijn klein, charmant en hebben prachtige stranden. Wilt u de andere Zeeuwse eilanden verkennen, dan is Middelburg een prima uitvalsbasis. Zeeland kent vele grote en kleine musea. Zij schetsen een goed beeld van de Zeeuwse geschiedenis.

Ligging ‘B&B De Berk Middelburg’

B&B De Berk is gelegen aan de Koudekerkseweg 11, Middelburg en ligt zeer gunstig tussen stad (5 min. fietsen) en strand (15 min. fietsen). Tevens komen diverse buslijnen over de Koudekerkseweg naar het centrum van Middelburg, naar Vlissingen en naar diverse kustplaatsen. Middelburg is gelegen aan de fietsroutes LF1 Noordzee en LF13 Schelde-Rhein. Fietsen in Zeeland is een genoegen, zeker nu er het fietsknooppuntensysteem onlangs is heropend. Fietsknooppunt kaarten zijn aanwezig.

Beschrijving appartement

B&B De Berk is een klein appartement voor 2 personen (max. 3 personen) in het bijhuis, met een eigen ingang. Op de 1e etage is de slaap- en ontbijtruimte en op de begane grond is de douche, het toilet, de koelkast en de koffiezetruimte gesitueerd. Als u dat wenst kunt u (tegen vergoeding) van de sauna gebruik maken en bij mooi weer kunt u genieten van het tuinterras.

Wij voeren een niet-roken beleid (mag wel op het terras). Een huisdier (hond) is welkom.

In het appartement is een tv en gratis draadloos internet aanwezig. Tevens liggen er tijdschriften (o.a. specifiek over Zeeland), diverse fietsknooppunten-kaarten, brochures van activiteiten etc.  Uw auto kunt u parkeren op de prive parkeerplaats voor het huis. Als u fietsen meeneemt, dan kunt u deze stallen in de tuin of de garage. Tbv electrische fietsen hebben wij een aansluiting voor de accu’s.

 

Kijkt u even mee in het appartement ?


Grotere kaart weergeven

Foto’s en filmpje zijn gemaakt door Prorama, Bo de Visser www.prorama.nl

Prijs van het appartement per nacht:    

EUR 90,= op basis van 2 personen (3 personen + EUR 45,=)

EUR 60,= op basis van 1 persoon.

Prijzen met ingang van 1 mei 2022.

Deze prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt en inclusief toeristenbelasting. Bij reservering op langere termijn vragen wij een aanbetaling (in overleg).

Betaling : contant of met (credit) card
Inchecken vanaf : 16.00 uur (of in overleg)
Uitchecken tot : 11.00 uur

Boeken via :

Bij voorkeur per mail: contact@deberkmiddelburg.nl

GSM:   06-20822841 (bij geen gehoor: 06-53624528)

Tel:      0118-639929 (bij afwezigheid graag inspreken)

 

Fietshuur

Rijwielshop Station NS Middelburg (overdag) of een OV fiets (24 uur per dag met een OV kaart).

Fietsenstalling, Zusterplein 8

Cyclehub, Stadsambachtsweg 6 (parkeerterrein Ramsburg)

 

Routebeschrijving

Navigatiesystemen coördinaten:  N51.49189 en E36.0013

Zie onderstaand kaartje. Klikt u ook eens op de routeplanner van de ANWB voor een plattegrond of routeplanner.

Komt u vanaf het NS station per bus, neemt u dan bus 53 of 56 en stap uit bij halte Toorenvliedt. Klein stukje teruglopen richting stad en dan vindt u De Berk aan uw rechterhand op Koudekerkseweg 11 (direct naast het Toorenvliedtwegje)

Route beschrijving naar B&B De Berk Middelburg

KOUDEKERKSEWEG 11, 4335 HC MIDDELBURG